MadE computerservices

Persoonlijk contact, vakmanschap en advies op maat

Werkwijze


Computer en laptop reparatie alle merken

In principe repareer ik alle merken computers. Indien ik bepaalde onderdelen van uw computer moeten vervangen, bestel ik deze voor u. U krijgt altijd vooraf een indicatie van de totaal prijs van de reparatie.

Zodra u uw apparatuur bij mij ter reparatie aanbied, kunt u direct bepaalde wensen doorgeven, bijvoorbeeld het sneller maken van uw machine, het installeren van een goed beveiligingsprogramma of het installeren van bepaalde software. Ik noteer deze wensen op de reparatie bon en voer uw wensen zo goed mogelijk door.

Duur van de reparatie

De duur van de reparatie van uw computer of laptop probeer ik uiteraard zo kort mogelijk te houden. In de regel is uw computer of laptop binnen enkele dagen gerepareerd. U krijgt van mij altijd een indicatie van de maximale reparatie tijd. Als uw machine gerepareerd is en klaar is om op te halen, krijgt u van mij een bericht, met daarbij dan direct de uiteindelijke kosten.

Wat kost een reparatie?

Helaas kan ik u pas vertellen wat de reparatie kost als ik een diagnose heb gedaan.
Soms kost een reparatie maar € 30,- of € 40,-, in andere gevallen kan het repareren meer dan € 100,- euro kosten. Daarom kom ik altijd na onderzoek met een offerte.

Reparaties beneden de € 25,- worden zonder offerte doorgevoerd.(tenzij anders afgesproken)


Verkoop van A-merk apparatuur, refurbished/renewed en zelfbouw systemen

Bij mij kunt u ook terecht als u op zoek bent naar een nieuwe of gebruikte pc/laptop. Het assortiment gebruikte apparatuur is zeer beperkt, en is mede afhankelijk van het aanbod op dat moment. In veel gevallen is nieuw vaak voordeliger en sneller. 

De markt met refurbished/renewed apparatuur wordt steeds groter, dit zijn machines met nog minimaal een jaar garantie, maar zijn door leeftijd, of lichte gebruikerssporen niet meer als nieuw te koop. Voordeel is wel dat dit apparatuur is wat vaak tegen een gereduceerde prijs kan worden aangeboden.

Ik werk met 2 gerenomeerde hardware leveranciers, daardoor is bijna alles wat u zoekt door mij leverbaar. Van HP tot Apple, van notebooks tot telefoons, maar ook allerhande rand-apparatuur, onderdelen, spare-parts, noem maar op. Bijna aan alles kan ik wel voldoen.

 

Daarnaast is het ook altijd mogelijk om te kiezen voor een zelfbouw desktop systeem. Samen met u bepaal ik de wensen waaraan de pc moet voldoen, en kijk ik vervolgens of maatwerk beter bij uw wensen past, dan een standaard oplossing binnen de bekende merken. Zelfbouw systemen worden ofwel door mijzelf of door mijn leverancier gebouwd.


Als u kiest voor nieuwe/gebruikte apparatuur dan kan deze door mij bij u thuis worden afgeleverd/geinstalleerd. Uw oude apparatuur is in overleg bij mij in te ruilen, en indien gewenst kan data worden overgezet op de nieuwe pc/laptop.


Vraag gerust naar de mogelijkheden.